Skruvutdragare 4-delar

399 kr 299 kr
Antal:

Här har vi en av de smartaste lösningar på skruvar som aldrig vill samarbeta , när man skruvar snett i väggen eller bara när man verkligen försöker skruva ut de tills de blir helt slitna och förstörda och de är omöjliga att få ut!

Det ska det slutas med nu! Du kan faktiskt med dagens skruvutdrager uppgradera verktygslådan med detta smarta skruvmejsels sett bestående av 4 extraktor-skruvar, som enkelt och snabbt kommer hjälpa dig med att ta bort be förstörda skruvarna.

Detta sett är gjort i härdat stål och är starkt nog till att ta bort varje slags skruv, oansett vilket huvud den har eller hur förstörd den är.

Du ska bara välja den rätta storleken och skruva på extraktor-skruven på den förstörda skruven, och innan du vet det är den ute.

Det kan inte bli enklare!

Vinkelmätare
Slutsåld
Smart skruvmejsel 6-in-1
299 kr 249 kr

Vanliga frågor

Vad kostar frakten?

Alla beställningar på Fyndline är fraktfria!

Kan jag returnera varor om jag ångrar mig?

Givetvis! Du har alltid 30 dagars ångerrätt när du handlar hos Fyndline. Du kan returnera ditt paket till vårt lager i Stockholm.

Hur lång är leveranstiden?

Den normala leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.

Varifrån skickas era paket?

Vi skickar alla våra paket från vårat lager i Stockholm.

Vad gör jag om produkten inte lever upp till mina förväntningar?

Vi har 100% nöjdkundgaranti vilket innebär om du inte är nöjd med din produkt så maila till kundtjanst@fyndline.se.

Jag har en annan fråga, kan jag kontakta er?

På sidan Frågor & svar har vi svarat på de vanligaste frågorna. Du är även varmt välkommen att kontakta oss på kundtjanst@fyndline.se.

Fri frakt på alla beställningar
30 dagars ångerrätt
Över 30.000 kunder


Om Fyndline

Fyndline är till för dig som gillar att fynda online. Här hittar du smarta produkter och lösningar inom hem, teknik, fritid, skönhet & hälsa. Våran målsättning är att ha snabba leveranser, erbjuda en bra personlig kundservice och trygga betalningar.