Returer

När du handlar hos Fyndline så har du alltid 30 dagars ångerrätt. Fraktkostnaden får du själv stå för och det är viktigt att produkten är oanvänd innan en retur sker.

Om du vill returnera en produkt så är det du som står för risken av varan. Därför är det viktigt att du är noggrann när du skickar tillbaka produkten.

Produkten måste skickas tillbaka i originalförpackning och se till att alla eventuella tillbehör och manualer också kommer med tillbaka.

Använd gärna de emballage som din order kom i som yttre emballage vid retur. Skicka ditt paket spårbart - observera att INTE skicka det som rekommenderat!

Lägg en lapp i paketet med ditt namn, mailadress och ditt beställningsnummer.

Paketet skickar du sedan till:
GJ Media AB
Att: Fyndline.se
Ulvsundavägen 156
168 67 Bromma

Återbetalning sker först då vi fått tillbaka paketet och godkänt returen vilket sker inom 30 dagar.

Reklamationer

Om du skulle få en vara som mot all förmodan inte fungerar så kontakta oss omedelbart. Observera att du alltid måste ange ditt beställningsnummer samt den mailadress som du använde när du gjorde din beställning. 

Enligt svensk lagstiftning har du 3 års reklamationsrätt dock måste det ske inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation har du som privatperson rätt att få en förbetald retursedel skickad till dig. Om reklamationsärendet inte skulle anses giltigt och du har fått en retursedel skickad till dig, debiteras fraktkostnad både tur och retur.

Reklamationen ska ske inom skälig tid från att felet upptäckts. Fyndline förbehåller sig rätten att i första hand reparera felet, i andra hand ersätta med en ny identisk vara och i sista hand återköpa varan.

Om du vill reklamera en vara så kontakta kundtjänsten på [email protected] eller genom att använda kontaktformuläret.