Om oss

Allt började med att vi under våren 2019 började leta efter produkter som kunde lösa våra enkla problem i vardagen.

När vi insåg att det fanns en hel del smarta prylar som kan lösa det mesta så tänkte vi att andra också skulle vara intresserade av lösningarna.

För att kunna erbjuda dessa smarta lösningar till alla valde vi att öppna en webbutik för att kunna ha hela Sverige som marknad.

Vi anser att små problem inte ska kosta mycket att lösa. Därför strävar vi efter att jobba med så få mellanhänder som möjligt och stora kvantiteter för att kunna erbjuda högkvalitativa lösningar till så bra priser som möjligt.

Vårat motto är väldigt enkelt: Är det här en produkt som vi själva kan tänkas använda till det priset, om svaret är ja så är det ett givet inköp.

Det som vi anser är viktigast är nöjda kunder. Vi vill att du ska känna att det är ett riktigt fynd att handla på Fyndline. Vi jobbar kontinuerligt på att bli bättre! Om du har några synpunkter så skulle vi bli väldigt glada om just du sänder ett mail till kundtjanst@fyndline.se med din feedback.

Fyndline är en del av:
GJ Media AB
Östermalmsgatan 15
722 14 Västerås

Fri frakt på alla beställningar
30 dagars ångerrätt
Över 30.000 kunder


Om Fyndline

Fyndline är till för dig som gillar att fynda online. Här hittar du smarta produkter och lösningar inom hem, teknik, fritid, skönhet & hälsa. Våran målsättning är att ha snabba leveranser, erbjuda en bra personlig kundservice och trygga betalningar.